Van dichtbij – Christian Pulisic Limited Edition PUMA ULTRA Ultimate

[ad_1]

PUMA en Christian Pulisic hebben zojuist een limited edition-versie van zijn handtekening uitgebracht Ultra Ultiem schoenplaten. We hebben ze eind vorige week voor het eerst bekeken en toen kwam er vandaag een paar binnen van Puma waarmee we het ontwerp en de prestatiespecificaties van dichtbij kunnen bekijken. Pulisic staat bekend om zijn snelheid en dribbelvermogen, en de Ultra Ultimate-schoenplaatjes zijn perfect voor spelers die hun spel naar een hoger niveau willen tillen.

In typische, artistieke Puma-mode, de Ultra Ultieme CP10 hebben een opvallend nieuw ontwerp geïnspireerd op Pulisic’s liefde voor tijgers. De bovenkant van de schoenplaatjes is wit met blauwe en limoenkleurige accenten en er is een grote tijgerafbeelding aan de mediale zijde. Ze hebben ook het “CP”-logo van Pulisic op de hiel. Sommige mensen vinden de kleurstelling en het ontwerp misschien een beetje te opzichtig, maar Pulisic staat altijd bekend om zijn gedurfde stijl. De schoenplaatjes zullen zeker de aandacht trekken op het veld en ze zullen spelers helpen zich te onderscheiden van de massa.

Puma ULTRA Ultimate CP10 bovenwerk

PWRPRINT Bovenwerk op de Puma Ultra Ultimate CP

Puma ULTRA CP10 Tijgertattoo

Christelijke Pulisische Tijger

Wat de bovenmaterialen betreft, zijn de Ultra Ultimate CP-schoenplaatjes gemaakt met PUMA’s ULTRAWEAVE-technologie, een lichtgewicht en duurzaam geweven materiaal. Daarbovenop – en dit is de functie die ik echt persoonlijk wilde ervaren – is PUMA’s PWRPRINT-technologie, die stabiliteit en ondersteuning op microniveau biedt. Het voegt een niveau van gripvolle textuur toe over het oppervlak, waardoor de verbinding met de bal wordt verbeterd.

Onder de voeten krijg je dezelfde elektrische buitenzool die PUMA heeft gebruikt op de ULTRA-silo – SPEEDPLATE-technologie. Zoals je je misschien kunt voorstellen, is hij ontworpen om snelle voortstuwing te bieden dankzij een nieuw noppenpatroon dat de tractie en acceleratie op zowel FG- als turfoppervlakken verhoogt. De noppen zijn gerangschikt in een combinatie van conische en mesvormige vormen, wat zorgt voor een goede balans tussen grip en flexibiliteit.

Puma Ultra Christian Pulisic-zoolplaat

Puma ULTRA Ultimate CP Pulisic Limited Edition

Puma Ultra Ultimate CP10 hielontwerp

De Ultra Ultimate CP-schoenplaatjes zijn nu in beperkte hoeveelheden verkrijgbaar. Ze verkopen voor $ 200.

Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken van de Ultra Ultimate CP-schoenplaatjes:

  • ULTRAWEAVE-bovenwerk: lichtgewicht en duurzaam geweven materiaal
  • PWRPRINT-technologie: biedt stabiliteit en ondersteuning op microniveau
  • SPEEDPLATE-buitenzool: ontworpen voor snelle voortstuwing
  • Ontwerp in beperkte oplage geïnspireerd door Christian Pulisic’s liefde voor tijgers

Uiteindelijk, als je een fan bent van Christian Pulisic of op zoek bent naar een nieuw paar hoogwaardige voetbalschoenen, dan zijn de Ultra Ultimate CP-schoenen een geweldige optie. Ze zijn lichtgewicht, duurzaam en bieden uitstekende tractie en ondersteuning.

Puma Ultra Ultimate CP10 plus Pulisic-bal

[ad_2]

Source link

Voetbal-schoenen.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart