Vinícius Jr – The Next Big Thing in voetbalschoenen?

[ad_1]

Braziliaanse aanvaller, Vinícius Jr, werd opnieuw onderworpen aan aanhoudend racistisch misbruik tijdens de 1-0 nederlaag van Real Madrid tegen Valencia dit weekend. Het feit dat dit in 2023 gebeurt, en het feit dat La Liga geen manier heeft gevonden om het te stoppen, is absoluut gemeen en walgelijk.

Racisme hoort niet thuis in het voetbal en La Liga moet drastische maatregelen nemen en de situatie aanpakken om ervoor te zorgen dat het nu stopt.

Er zijn momenteel veel artikelen over het incident. Dus ik wilde de focus leggen op iets positievers, en benadrukken dat Vinicius Junior een van de meest opwindende jonge spelers in het wereldvoetbal is. De Braziliaanse buitenspeler is dit seizoen in ongelooflijke vorm voor Real Madrid, scoorde 17 doelpunten en gaf 10 assists in La Liga. Hij is ook een belangrijk lid van het Braziliaanse nationale team en hij zal naar verwachting een belangrijke rol spelen op het WK 2022. Een van de dingen die Vinicius zo bijzonder maakt, is zijn dribbelvaardigheid. Hij is ongelooflijk snel en behendig, en hij heeft het vermogen om verdedigers met gemak te verslaan. Hij is ook een zeer goede afmaker en hij heeft een talent voor het maken van doelpunten in belangrijke wedstrijden.

Vinicius voetbalschoenen

Vinicius draagt ​​momenteel de laatste generatie Nike Mercurial Vapor 14 voetbalschoenen, vorige week was hij in de highlighter neon gele colorway. Deze schoenen zijn ontworpen om spelers te helpen met snelle acceleratie en explosieve snelheid. Ze hebben ook een lichtgewicht constructie waarmee spelers snel kunnen snijden en van richting kunnen veranderen.

En dat zette ons aan het denken: zou Vinicius een van de volgende grote spelers kunnen zijn met zijn eigen assortiment laarzen of aangepaste laarzen? Hij is een zeer verkoopbare speler en hij heeft een grote aanhang op sociale media. Hij is ook een zeer getalenteerde speler en hij zal zich de komende jaren zeker blijven verbeteren. Nike zou hem 100% de kans moeten geven om zijn eigen schoenen te ontwerpen, misschien zelfs een boodschap tegen racisme te delen. Het merk zou kunnen profiteren van de grote aanhang van Vinicius Jr. en veel enthousiasme voor hun product kunnen genereren.

Het zal interessant zijn om te zien wat er in de toekomst gebeurt. Als Vinicius Jr. op een hoog niveau blijft spelen, is het naar mijn mening slechts een kwestie van tijd voordat hij zijn eigen assortiment schoenen of aangepaste schoenen krijgt.

zou Vinicius een van de volgende grote spelers kunnen zijn met zijn eigen assortiment laarzen of aangepaste laarzen

[ad_2]

Source link

Voetbal-schoenen.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart