adidas x PDS Predator Accelerator ’25th Anniversary Edition’

[ad_1]

Stel je de perfecte samensmelting voor van geavanceerde technologie en ultieme retrovibes op een stijlvol paar schoenplaatjes. Nou, het kwam aan en was vorige week uitverkocht voordat we ze binnen konden krijgen. De gelimiteerde editie adidas Predator-versneller “Chrome” bracht een eerbetoon aan het klassieke ontwerp dat de Predator-lijn op de kaart zette, terwijl het moderne verbeteringen bevatte om de prestaties op het veld te verbeteren.

Om het illustere 25-jarig jubileum van de Predator-lijn te vieren, besloot adidas om dit wonder in beperkte oplage op de wereld los te laten. Ze werkten exclusief samen met Pro: Direct voetbal, die de enige detailhandelaar waren die paren beschikbaar had. Met alleen een verbijsterend 988 paren wereldwijd uitgebracht de hype rond deze schoenen was buiten de hitlijsten en ze waren dezelfde dag nog uitverkocht.

Deze iconische schoen definieerde niet alleen een generatie, maar omvatte ook een heel tijdperk van uitmuntend voetbal. Stel je voor: de onmiddellijke herkenning van de Three Stripe-branding die feilloos is uitgevoerd, in combinatie met de klassieke zwarte, rode en witte kleurencombinatie. Een stukje voetbalgeschiedenis.

adidas Predator Accelerator Remake voor Pro Direct Soccer

Predator PDS-versneller

Verder graven in de adidas x PDS Predator Accelerator ’25th Anniversary Edition,’ de kleurencombinatie krijgt een verhoogde premium behandeling. De vertrouwde witte tint neemt een achterbank terwijl glinsterend zilver en chroom het podium betreden. De officiële colorway, toepasselijk “Core Black/Red/Met Silver” genoemd, toont de zilveren accenten op de Three Stripes en de ultramoderne zoolplaat, waardoor deze schoen klaar is om aan de eisen van het moderne spel te voldoen. Je kunt niet anders dan je verbazen over de schittering ervan, zelfs als je je een beetje gedurfd voelt om het veld op te lopen met zoiets verbluffends.

Maar laten we de knipogen naar het verleden niet vergeten die deze editie zo speciaal maken. Het originele adidas-logo uit 1998 vindt zijn plaats aan de onderkant van de tong en roept een gevoel van nostalgie op en is een eerbetoon aan de legendarische geschiedenis van de schoen. Op de bovenkant en de hak zie je het moderne performance-logo, dat staat voor de samensmelting van traditie en innovatie. En hier is het opmerkelijke deel: het bovenwerk zelf blijft een exacte replica van het originele meesterwerk. Die rubberen elementen die de iconische look van de Predator bepaalden, zitten nog steeds nauwgezet in de luxueuze leren voorvoet en bieden optimale controle en precisie waar elke professionele speler naar hunkert.

Uitverkocht, maar wat een spectaculaire release zouden we willen dat er meer waren!

Predatorversneller chroom

[ad_2]

Source link

Voetbal-schoenen.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart