Christian Pulisic en PUMA onthullen de langverwachte tweede CP-collectie

[ad_1]

De Amerikaanse voetbalsensatie Christian Pulisic werkt opnieuw samen met PUMA om de langverwachte tweede CP-collectie te lanceren, voortbouwend op het succes van zijn inaugurele signature-lijn. Met een persoonlijk tintje wil Pulisic aspirant-voetballers blijven beïnvloeden door zijn eigen inspiratie in de collectie op te nemen. Gebaseerd op zijn opvallende tatoeages, bevatten de ontwerpen prominent betoverende geometrische voorstellingen van adelaarsvleugels en tijgerogen.

Het CP May-pakket steelt de schijnwerpers met zijn uitzonderlijke aanbiedingen, waaronder de triomfantelijke terugkeer van het niet te stoppen ULTRA ULTIEM, ontworpen om tegenstanders in het stof te laten bijten met zijn opmerkelijke snelheid. Als aanvulling hierop maken de CP10-rugzak en de CP10 Graphic Ball het ensemble compleet en bieden voetballiefhebbers een allesomvattend pakket.

Puma Ultra ULTIMATE CP-collectie

Puma Christian Pulisic CP-pakket Ultra Ultimate

Christian Pulisic deelde zelf zijn enthousiasme over de samenwerking en verklaarde: “Toen ik met PUMA samenwerkte aan mijn tweede collectie, waren de inspiratie achter de ontwerpelementen die je overal terugvindt twee van mijn favoriete tatoeages. Elke tatoeage vertegenwoordigt een uniek deel van mijn reis en hoe ik dit punt in mijn carrière heb bereikt. Ik vind het geweldig om deze collectie aan voetballers overal ter wereld te introduceren en hen te inspireren om elk doel te bereiken waar ze naar op zoek zijn.”

De lancering van de tweede CP-collectie door PUMA, in samenwerking met Christian Pulisic, betekent een opwindende voortzetting van hun succesvolle samenwerking. Voetballiefhebbers kunnen zich verheugen op het omarmen van hun passie voor het spel met deze opmerkelijke collectie, geïnspireerd door Pulisic’s persoonlijke reis en ontworpen om de volgende generatie spelers te inspireren.

Vind de beschikbare collectie op VOETBAL. com.

CP Collectie Puma Ultra ULTIMATE

[ad_2]

Source link

Voetbal-schoenen.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart